Tudomány és innováció

Biogen scientist working in the Cambridge, MA labs

Azokon a terápiás területeken folytatunk kutatást, ahol a legnagyobb kielégítetlen szükségletek találhatók. Szüntelenül fejlesztünk, tudva, hogy merész, új lehetőségek várnak felfedezésre. Vezető, globális biotechnológiai vállalatként azon egyszeri pillanatokért dolgozunk, amelyek történelmivé válnak az innovatív kezelések fejlesztése során.

Terápiás területek

Célunk a betegek életének megváltoztatása. Ez a lehetőség vezérel bennünket.

Amiotrófiás laterálszklerózis (ALS)

A Biogen több mint egy évtizede elkötelezett az ALS-kutatás előmozdítása mellett. Célunk, hogy alapjaiban megértsük ennek a pusztító betegségnek minden formáját, amely a jelenlegi becslések szerint 352.000 embert érint világszerte.

Tudjon meg többet!
Az Alzheimer-kór és a demencia

Világszínvonalú neurológiai kutatási és fejlesztési egységünk a korábban nehezen kezelhető neurodegeneratív állapotok, például az Alzheimer-kór újszerű megközelítésére törekszik.

Tudjon meg többet!
Gerincvelői izomsorvadás (SMA)

A Biogen elkötelezett az SMA-val élők állapotának és családjaik életminőségének javítása terén. Kutatásokat folytatunk, törekszünk a terápiához való hozzáférés akadályainak felszámolására és támogató programokat biztosítunk. 2017 decemberében a Biogen új együttműködést indított el az Ionis céggel új terápiás lehetőségek – pl. új antiszensz-oligonukleotid (ASO) molekulák – kutatására. Ezek a molekulák lehetnek a jövő új gyógyszerei az SMA kezelésében.

Tudjon meg többet!
Szklerózis multiplex (SM)

A Biogen több mint 25 éve úttörő szereppel bír a szklerózis multiplex (SM) kezelésére szolgáló gyógyszerek fejlesztésében. Folytatjuk az innovációt az SM kezelésének előmozdítása és a betegek életesélyeinek javítása érdekében. Kutatásunk főleg a betegségmódosító terápiákra összpontosít, beleértve az SM okozta károsodások lehetséges helyreállítását is. Az idegrendszeri elváltozások (neurodegeneráció) és az idegi kapcsolatok helyreállítását célzó, folyamatban lévő kutatásaink úttörő szerepet fognak játszani olyan új terápiás megoldások kidolgozásában, amelyek közelebb vihetnek bennünket az SM gyógyításához.

Tudjon meg többet!

A tudomány új utakat tár fel

Nagy hangsúlyt fektetünk a nehezen kezelhető betegségekre. Olyan terápiás területeken végzünk kutatásokat, ahol hisszük, hogy megvan a lehetőség betegségmódosító gyógyszerek kifejlesztésére a fenntartható egészségügyi rendszer biztosítása mellett.

Történeteink

Neurofilamentumok – Az idegtudomány új távlata

A különféle tudományos területek szakmai és politikai vezetői az idegtudomány ,,aranykorának" eljövetelét hirdetik. Az élvonalbeli kutatások nem csak a központi idegrendszer, az agy működését tárják fel, hanem az orvosi technológia terén is jelentős előre lépéseket hoznak, amelyek megreformálhatják a halálos neurológiai betegségek diagnosztizálását, kezelését és gondozását.

Digitális egészségügyi megoldásaink

A digitális egészségügyi megoldások fejlesztésévél a Biogen a betegek életének javítására, a személyre szabott és digitális orvoslás megvalósítására törekszik.