Karrier lehetőségek

Together, we pioneer. Together, we thrive.
Együtt fejlődünk. Együtt sikereket érünk el.

A közös cél egyesít bennünket és büszkék vagyunk a munkánkra. Támogatjuk egymást, és inspirációt merítünk az együttműködésből és azok életéből, akiken segíteni igyekszünk.

Ha az Ön számára is fontos, hogy a befektetett munka és szakértelem révén egy nagyobb cél részesévé váljon, akkor csatlakozzon csapatunkhoz, ahol a kollégák elismerik egymást, és közös a küldetés. Váljon részesévé egy több mint 40 éves globális örökségnek, amelyben hivatásunk a tudományt és az emberiességet ötvözni, ahol egyedülállóan tehetséges emberek dolgoznak együtt, hogy megoldják a megoldhatatlant.


Azért csatlakoztunk a Biogenhez, hogy előre vigyük a legösszetettebb és legsúlyosabb betegségek kezelését. Maradunk, hogy új lehetőségeket teremtsünk és együtt fejlődjünk. Eltökélt és kitartó munkánk célja, hogy pozitív változást hozzunk létre magunknak és a világnak, amelyben élünk.
 

Élet a Biogennél

Új távlatokat nyitunk, ösztönözzük a szakmai és a személyes fejlődést, valamint programokat kínálunk a kollégák jólétének biztosítására.

Together, We Thrive.

Együtt sikereket érünk el. 

A Biogennél összeköt bennünket az a nagyobb cél, hogy segítsük a betegek életét, hogy kitartóan dolgozzunk és együtt fejlődjünk. Hallgassa meg a Biogen legjobbjaitól, hogy mi inspirálja őket nap mint nap, és miért érdemes csatlakozni a csapatunkhoz!

Karrier lehetőségek

A kiválasztási folyamatról

Fontos számunkra, hogy a felvételi eljárás során megfelelő tájékoztatást és felkészülési lehetőséget biztosítsunk, hogy a legtöbbet és legjobbat hozhassa ki önmagából, és jól érezze magát.

A sokszínűség és a hatása

Biztonságos, befogadó és elfogadó környezetet építünk, ahol mindenki remekelhet.

Juttatások

Jóléti programok

Fizetett extra szabadság hat év munkaviszony után

Évvégi leállás

Tanulási és fejlődési lehetőségek

Méltányos szülői és családi szabadság lehetősége

Munkavállalói közösségek