Felelősségvállalás

Célorientált vállalatként hiszünk abban, hogy az emberiség tudományon keresztüli szolgálata soha nem számított ennyire. A Biogen számára ez magában foglalja a vállalati felelősségvállalás iránti elkötelezettséget, és fokozottan törődünk azzal, hogy pozitív változást hozzunk a betegek, kollégáink, a környezet és azon közösségek számára, ahol élünk és dolgozunk. Az éghajlat, az egészség és a méltányosság egymással szorosan összefüggő kihívást jelentenek és elszánt lépéseket igényelnek. Ezért egy egészségesebb, fenntarthatóbb és igazságosabb világ eléréséért dolgozunk.

Sokszínűség, méltányosság és elfogadás

Szeretnénk együttműködni a világ legokosabb elméivel, és régóta prioritásként kezeljük, hogy sokszínű, méltányos és egymást elfogadó közösséget alkossunk. Ez nemcsak erkölcsi kényszer, hanem egyben az erősségünk is.

Környezetünk

Felelősséget vállalunk abban, hogy pozitív változást indítsunk el azokban a közösségekben, ahol élünk és az egész bolygónkon. Felismertük, hogy az éghajlati válság egyben egészségügyi válság, amely aránytalanul nagy terhet ró a kiszolgáltatott közösségekre.

Hozzáférés a méltányos egészségügyi ellátáshoz

Elkötelezettek vagyunk az egészségügyi ökoszisztéma egyenlőtlenségeinek javítása mellett, a kutatásban és a klinikai vizsgálatokban, valamint a méltányos egészségügyi ellátásban egyaránt.

Jelentések és alapelvek

Az adatok nyilvánosságra hozatala építi a bizalmat. A Biogen régóta megfelel partnerei változó elvárásainak átlátható pénzügyi beszámolóival, valamint a társadalom és kormányzatok kérdéseire adott jelentéséivel.

Fenntarthatósági törekvéseink

Fokozottan törődünk azzal, hogy pozitív változást hozzunk a betegek, kollégáink, a környezet és azon közösségek számára, ahol élünk és dolgozunk. Környezetvédelmi és fenntarthatósági stratégiánk ezt tükrözi, és hisszük, hogy törekvéseink valódi előnyöket nyújtanak a működésünk és a világ számára egyaránt.

Munkatársaink mélyen elkötelezettek és hisznek a közösen végzett munkában. Minden nap dolgozunk, mert tudjuk, hogy világszerte emberek ezrei számítanak a Biogenre és terápiáinkra, amelyek jelentős változást hoznak életükben.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk megoldást találni az általunk is képviselt betegségterületek egészségügyi egyenlőségeire, a társadalmi és környezeti kihívásokra. Olyan munkahelyet alakítunk ki, amely lehetővé teszi kollégáink számára a boldogulást. Támogatjuk a helyi közösségeket és inspiráljuk a tudósok jövő generációit. Ez a küldetésünk lényege és a sikereink záloga.