A vállalat

A Biogenről

A Biogen egy vezető, globális biotechnológiai vállalat, amely úttörő szerepet tölt be a tudomány és az összetett, súlyos betegségekkel kapcsolatos innovatív kutatások terén. A Biogen a neurológia, a neuropszichiátria, a speciális immunológia és a ritka betegségek területén folytat kutatásokat, és ezáltal törekszik arra, hogy a tudományon keresztül az emberiséget szolgálja, és hozzájáruljon egy egészségesebb, fenntarthatóbb és igazságosabb világ megvalósításához.

Az 1978-ban alapított Biogen történetében számos áttörést jelentő innováció szerepel, mint például a szklerózis multiplex kezelésére szolgáló gyógyszerek portfóliója, a gerincvelői izomsorvadás első jóváhagyott terápiája, valamint két, közösen kifejlesztett kezelés az Alzheimer-kór meghatározó patológiai eltérésének kezelésére.

Where science meets humanity / A tudomány az emberiség szolgálatában

A tudomány megváltoztatja a betegek életét. A tudomány a társadalmi problémák megoldására törekszik. A tudomány céltudatos. A tudomány, melyet kollégáink sokszínűsége és elkötelezettsége vezérel. Fedezze fel, miként állítja a tudományt a Biogen az emberiség szolgálatába!

Tudomány és innováció

R&D Szakértelelem
Tudományos szakértelmünk és kockázatvállalási készségünk tesz vezetővé bennünket a gyógyszerkutatásban és fejlesztésben.

Gyógyszereink
Gyógyszerinkkel az emberek jólétének javítására törekszünk szerte a világon.

Gyógyszergyártás
Technológiáink és gyártási szakértelmünk hozzájárul gyógyszereink kiváló minőségéhez.

Felelősségvállalás

Egy egészségesebb, fenntarthatóbb és igazságosabb világ felé törekszünk.

Caring Deeply, Working Fearlessly, Changing Lives ™

Fokozott figyelemmel és kitartó törekvéssel dolgozunk az életek megváltoztatásáért 

A Biogen cégkultúrája egyesíti munkatársainkat az etikus magatartás, az együttműködésbe vetett hit, az agilitás és a megingathatatlan betegközpontúság szellemében.

Csatlakozzon csapatunkhoz!

Csatlakozzon küldetésünkhöz, hogy a betegségmódosító gyógyszereket elérhetővé tegyük azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rájuk.