Terápiáink

Terápiáink

Olyan súlyos betegségekre alkalmazható gyógyszerek fejlesztésével foglalkozunk, amelyekre nincs vagy nagyon kevés kezelési lehetőség áll rendelkezésre. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy jobb lehetőségeket és színvonalasabb ellátást biztosítsunk betegeink számára. 

Odaadó gondoskodás a körülöttünk élők számára

Tisztában vagyunk azzal, hogy amit teszünk, az fontos – betegeink, alkalmazottaink és azon közösségek számára egyaránt, amelyekben élünk, és ahol munkánkat végezzük.

Információgyűjtés a klinikai vizsgálatok segítségével

A Biogen számos klinikai vizsgálatot folytat, hogy értékelje az új gyógymódokat, illetve új felhasználási lehetőségeket keressen a már bevált  terápiák számára.

Klinikai vizsgálatok a Biogen megbízásából

A Biogen által végzett, folyamatban lévő klinikai vizsgálatok

A kutatási lehetőségek iránt érdeklődő kutatók

Milyen kutatási programokat kínálunk?

Legfontosabb célterületek

Kutatás-fejlesztési tevékenységünk elsősorban három területre összpontosul, amelyeken elismerten vezető szerepet töltünk be.

 

Neurológia

A Biogen-nél folyó neurológiai kutatás fő célja az, hogy új gyógyszer-jelölteket találjunk a pusztító neurológiai és neuro-degeneratív betegségek kezelésére.

Bövebben... 

 

Hematológia

A hematológiában a hemofília kezelésére szolgáló új terápiák kifejlesztésére összpontosítunk, valamint arra, hogy kutatásainkat kiterjesszük a nem-malignus hematológia kapcsolódó területeire, mint pl. a sarlósejtes betegség és a béta-thalassemia.

Bövebben... 

 

Immunológia

A Biogennél az immunológia elsősorban az autoimmun betegségek, a gyulladásos és fibroid betegségek hátterében meghúzódó immunbiológiai területekre összpontosít.

Bövebben...