Kutatás és termékfejlesztés

Küldetésünk alapja a tudomány

A Biogennél olyan új felfedezésekért dolgozunk, amelyek jelentősen kihatnak betegeink életére, és melyekre egyáltalán nincs vagy csak nagyon kevés kezelési lehetőség kínálkozik.

Innováció a képalkotó technológiák terén

news
A képalkotó technológiák segítségével még értékesebb adatokat nyerhetünk klinikai vizsgálatainkból.

Információgyűjtés a klinikai vizsgálatok segítségével

A Biogen számos klinikai vizsgálatot folytat, hogy értékelje az új gyógymódokat, illetve új felhasználási lehetőségeket keressen a már bevált  terápiák számára.

Klinikai vizsgálatok a Biogen megbízásából

A Biogen által végzett, folyamatban lévő klinikai vizsgálatok

A kutatási lehetőségek iránt érdeklődő kutatók

Milyen kutatási programokat kínálunk?

Együttműködés új módszerek és felfedezések érdekében

A Biogen folyamatosan újabb szövetségeseket, vállalati partnereket és együttműködőket keres. Célunk az új területek jobb megismerése és új terápiás módszerek kidolgozása.

Legfontosabb célterületek

Kutatás-fejlesztési tevékenységünk elsősorban három területre összpontosul, amelyeken elismerten vezető szerepet töltünk be.

 

Neurológia

A Biogen-nél folyó neurológiai kutatás fő célja az, hogy új gyógyszer-jelölteket találjunk a pusztító neurológiai és neuro-degeneratív betegségek kezelésére.

Bövebben... 

 

Hematológia

A hematológiában a hemofília kezelésére szolgáló új terápiák kifejlesztésére összpontosítunk, valamint arra, hogy kutatásainkat kiterjesszük a nem-malignus hematológia kapcsolódó területeire, mint pl. a sarlósejtes betegség és a béta-thalassemia.

Bövebben... 

 

Immunológia

A Biogennél az immunológia elsősorban az autoimmun betegségek, a gyulladásos és fibroid betegségek hátterében meghúzódó immunbiológiai területekre összpontosít.

Bövebben... 

Tudomány, amely igazán fontos

 

A Biogen minden eddiginél nagyobb figyelmet szentel azokra a területekre, ahol legnagyobb változást érhetjük el. Vállalati működésünket úgy építettük fel, hogy minden döntésünk és minden befektetésünk középpontjába a tudományt és betegeinket helyeztük.

Tekintse át 2014-es teljesítményünket