Adományok és Támogatások

A Biogen Hungary Kft Adományokra és Támogatásokra vonatkozó programja

A felelős vállalati magatartás iránti elkötelezettsége részeként, a Biogen Magyarországon adományok és támogatások formájában pénzügyi támogatást nyújt a sclerosis multiplex és a gerinc eredetű izomsorvadás (SMA) területén, az orvosi és a tudományos képzés előmozdítása, valamint a fenti betegségekben szenvedő betegek életminőségének javítása céljából. A kérelmek az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (IGYE) Gyógyszerkommunikációs Etikai Kódexével („Kódex”) és a Biogen Adományokra és Támogatásokra vonatkozó belső szabályzatával összhangban kerülnek elbírálásra (és elfogadás esetén kifizetésre). A Kódexszel összhangban, az átadott adományok és támogatások feltüntetésre kerülnek honlapunkon.

Kizárólag olyan non-profit szervezetektől/intézményektől áll módunkban támogatási kérelmet elbírálni, amelyek tevékenységébe beletartozik az egészségügyi szolgáltatások nyújtása és/vagy a betegek támogatása. Jóváhagyás esetén, a támogatás kizárólag az intézmény/szervezet részére kerülhet kifizetésre, a kérelmet benyújtó személy részére nem. Nem áll módunkban elbírálni olyan kérelmeket, amelyek közvetve vagy közvetlenül kapcsolódnak bármely Biogen készítmény rendeléséhez, beszerzéséhez, eladásához, szállításához, alkalmazásához vagy támogatott gyógyszerlistába történő felvételéhez.

A kérelmeket a Biogen Hungary Kft. vezetőségi tagjaiból álló Adományok és Támogatások Bíráló Bizottsága rendszeres időközönként elbírálja. Az Ön kérelmét elbíráljuk, azt követően értesítjük az elbírálás eredményéről.

Az Adományokra és Támogatásokra vonatkozó kérelem-űrlapot itt találja. Kitöltés után kérjük, küldje el a grantanddonation.hungary@biogen.com e-mail címre, csatolva a szükséges támogató dokumentumokat is.