Támogatások

A Biogen Hungary Kft támogatásokra vonatkozó programja

A felelős vállalati magatartás iránti elkötelezettsége részeként, a Biogen Magyarországon támogatások formájában pénzügyi támogatást nyújt vállalati stratégiájával összehangban. A kérelmek az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (IGYE) Gyógyszerkommunikációs Etikai Kódexével („Kódex”) és a Biogen támogatásokra vonatkozó belső szabályzatával összhangban kerülnek elbírálásra (és elfogadás esetén kifizetésre). A Kódexszel összhangban, az átadott támogatások feltüntetésre kerülnek honlapunkon.

Kizárólag non-profit szervezetektől/intézményektől áll módunkban támogatási kérelmet elbírálni. Jóváhagyás esetén, a támogatás kizárólag az intézmény/szervezet részére kerülhet kifizetésre, a kérelmet benyújtó személy részére nem. Nem áll módunkban elbírálni olyan kérelmeket, amelyek közvetve vagy közvetlenül kapcsolódnak bármely Biogen készítmény rendeléséhez, beszerzéséhez, eladásához, szállításához, alkalmazásához vagy támogatott gyógyszerlistába történő felvételéhez.

A kérelmeket a Biogen rendszeres időközönként elbírálja. Kérelmének elbírálása után értesítjük Önt annak eredményéről.

A kérelem-űrlapot itt találja. találja. Kitöltés után kérjük, küldje el a grantanddonation.hungary@biogen.com e-mail címre, csatolva a szükséges támogató dokumentumokat is.