Támogatásokra vonatkozó információk

Globális támogatási stratégiája iránti elkötelezettsége részeként, a Biogen célja az innováció serkentése, a kielégítetlen betegigények kezelése, és az orvosi és a betegségekre vonatkozó edukáció előmozdítása az év folyamán különféle programok és iniciatívák segítségével.

Támogatás az az arra jogosult szervezetnek egy adott, meghatározott cél(oka)t kitűző, időben behatárolt program vagy projekt támogatására juttatott pénzbeli hozzájárulás, amelynek ellenértékeként a Biogen nem részesül semmilyen kézzelfogható előnyben. Kizárólag olyan nonprofit szervezetektől fogadunk el pályázatokat, amelyek általánosságban legalább 2 éve működnek.

A pályázatokat a Biogen folyamatosan fogadja és rendszeres időközönként elbírálja. A kérelmek az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (IGYE) Gyógyszerkommunikációs Etikai Kódexével („Kódex”) összhangban kerülnek elbírálásra. Az Etikai Kódexszel összehangban, a megítélt támogatásokat honlapunkon közzétesszük.

A pályázat benyújtásához a kérelem-űrlapot itt találja. Kitöltés után kérjük, küldje el a grantanddonation.hungary@biogen.com e-mail címre, csatolva a szükséges támogató dokumentumokat is.