A Biogen elkötelezetten azon munkálkodik, hogy javítson betegei életminőségén. Ez gyártási folyamataink minden területére kihat. Felelősséget vállalunk azért, hogy minőségi gyógyszereket gyártunk és forgalmazunk. Immár több mint két évtizede sikeresek vagyunk a nagymolekulás hatóanyagok gyártásában. Az elmúlt évek során szaktudásunkat kiterjesztettük a kismolekulás hatóanyagok előállítására, és gyártási infrastruktúránk új létesítménnyel, egy szájon át alkalmazható, szilárd gyógyszerformák gyártására alkalmas üzemmel bővült.

Úgy véljük, sikereink kulcsa a minőségre való törekvés. Folyamatfejlesztési csapatunk rendületlenül további bővítéseken munkálkodik: a biológia és a folyamattechnológia terén rendelkezésünkre álló szakmai tudásunk növelésén, ami kritikus fontosságú lehetőségeink és eredményeink javítása szempontjából. Kiválóan képzett műszaki csapatunk gondoskodik arról, hogy gyártóüzemeink a legmodernebb technológiákkal dolgozhassanak, így teljesíteni tudjuk a jelenleg kínált kezeléseink, klinikai vizsgálataink és a biohasonló készítmények iránti igényeket. Világszínvonalú gyártócsoportunk kulcsfontosságú szerepet játszik eszközeink hatékony és megbízható működésében. Az üzleti terveinkben kulcsfontosságú a folytonosság: ily módon biztosíthatjuk, hogy termékeink mindig elérhetők legyenek. E vállalati csapatok olyan rendszerek kidolgozásában is közreműködnek, mint a hulladékanyagok mennyiségének csökkentése és a hatékony erőforrás-felhasználás, hogy a minimumra szorítsuk a környezetre gyakorolt hatásunkat.

Minőségbiztosítási csoportunk biztosítja, hogy megfeleljünk az előírásoknak, továbbá felügyeli az általunk kínált terápiák megbízható, kiváló minőségét. Az ellátóláncért felelős csoportunk gondoskodik arról, hogy ezek a gyógymódok időben és szükség szerint eljussanak betegeinkhez. Ily módon több mint 90 ország betegei számára tudunk gyógyszereket biztosítani.

Terveink az elkövetkező évekre: jelentős mértékben növelni termelési kapacitásunkat. Mégpedig olyan innovációk segítségével, amelyek előnyt biztosítanak számunkra az új termékek kifejlesztése terén. Jelenleg a kismolekulás készítmények és a biológiai szerek gyártási volumenének gyors növelésére van lehetőségünk, amelynek köszönhetően rugalmasságot és védelmet biztosíthatunk ellátóláncunk számára.

Kihatásunk a környezetre

A környezetre gyakorolt kihatásunk szignifikáns tényezője a betegek életének javítására irányuló küldetésünknek, és felelős és fenntartható működésünknek. Gondosan kezeljük az erőforrások felhasználását, törekszünk a lábnyomunk csökkentésére, enyhítésére, és, karbon-emissziónk esetében, semlegesítésére.