Biogen Hungary

Top

BIOGEN HUNGARY

Az anyavállalat nemzetközi kereskedelmi hálózatának fejlesztése eredményeként Magyarországon 2008 őszén alakult meg a Biogen Magyarország Kereskedelmi Képviselete. A cég budapesti központja az orvosi szakmai információnyújtás, a klinikai tanulmányok, értékesítés és marketing szakterületein tevékenykedik. A cég jelenleg Magyarországon 3 gyógyszer forgalmazásával foglalkozik, mindhárom terápia a szklerózis multiplex kezelésére alkalmazott.

Együttműködés új módszerek és felfedezések érdekében

A Biogen folyamatosan újabb szövetségeseket, vállalati partnereket és együttműködőket keres. Célunk az új területek jobb megismerése és új terápiás módszerek kidolgozása.

Környezeti lábnyomunk csökkentése

Bár vállalatunk egyre nő, bizonyos értelemben igyekszünk kisebbek maradni. A kisebb környezeti lábnyom nagyobb jelentőségű lehet azokban a közösségekben, amelyekben munkálkodunk.

Jövőképünk

A környezet fenntarthatóságával kapcsolatos stratégiánk elsősorban a víz-, energia- és nyersanyag-felhasználásra irányul.

Energiafelhasználás és karbon-neutralitás

Először csökkentettük, majd hatékonyan neutralizáltuk a működésünk során történő karbon-kibocsátást.

Környezeti mérőszámok

Nyomon követjük és tanulmányozzuk azt, milyen hatást gyakorolunk környezetünkre.

Üzletvitel a Biogennél

A Biogennél alapelv a felelősségteljes vállalati működés – a tisztességes, méltányos és feddhetetlen üzletvitel – minden téren.