Biogen Hungary

Top

BIOGEN HUNGARY

Az anyavállalat nemzetközi kereskedelmi hálózatának fejlesztése eredményeként Magyarországon 2008 őszén alakult meg a Biogen Magyarország Kereskedelmi Képviselete. A cég budapesti központja az orvosi szakmai információnyújtás, a klinikai tanulmányok, értékesítés és marketing szakterületein tevékenykedik. A cég jelenleg Magyarországon 3 gyógyszer forgalmazásával foglalkozik, mindhárom terápia a szklerózis multiplex kezelésére alkalmazott.

A gyógyszereken kívüli egyéb támogatás

Betegeinket és gondozóikat számos hasznos szolgáltatással, pénzügyi segítségnyújtással és egyéb programokkal is igyekszünk támogatni.

Környezeti lábnyomunk csökkentése

Bár vállalatunk egyre nő, bizonyos értelemben igyekszünk kisebbek maradni. A kisebb környezeti lábnyom nagyobb jelentőségű lehet azokban a közösségekben, amelyekben munkálkodunk.

Jövőképünk

A környezet fenntarthatóságával kapcsolatos stratégiánk elsősorban a víz-, energia- és nyersanyag-felhasználásra irányul.

Energiafelhasználás és karbon-neutralitás

Először csökkentettük, majd hatékonyan neutralizáltuk a működésünk során történő karbon-kibocsátást.

Környezeti mérőszámok

Nyomon követjük és tanulmányozzuk azt, milyen hatást gyakorolunk környezetünkre.

Üzletvitel a Biogennél

A Biogennél alapelv a felelősségteljes vállalati működés – a tisztességes, méltányos és feddhetetlen üzletvitel – minden téren.